Fotografie

Ben je opzoek naar een fotograaf voor je bruiloft of om je gezin, familie, partner, huisdieren vast te leggen? Of voor je social media of website? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Klik hier om de prijslijst te zien. 

Webdesign

Ben je als werk als zpp’er of ben je net je bedrijf gestart? Of is je website toe aan een vernieuwde look? Daarmee kan ik jou helpen. Samen kijken we naar je branding en wensen. Ik zorg ervoor dat je website in WordPress gemaakt wordt, zodat jij hem daarna zelf kan bijhouden. Bekijk welke pakketten ik aanbied.

Social media

Heb je een bedrijf en wil je graag actiever worden op Social Media? Maar je hebt geen idee waar je moet beginnen? Loop je vast met het maken van content of om actief te zijn op social media? Daarbij kan ik jou helpen. Klik snel verder voor meer informatie. 

 

“Voor mijn social media-kanalen en website deel ik regelmatig foto’s, maar ik was echt door mijn foto’s heen en daarom besloot ik een fotoshoot met Wendy te boeken. Het was een superleuke middag, waarin me erg op mijn gemak voelde en we in meerdere outfits op meerdere locaties foto’s schoten. Ik ben superblij met het resultaat en heb nu een map vol mooie foto’s die ik voor mijn socials kan inzetten. Ik zou zo weer een shoot bij Wendy boeken en raad het dan ook iedereen aan die een fijne fotograaf zoekt voor geweldige foto’s.”

 Carlijn Bekker

“Voor mijn bruiloft had ik Wendy als fotograaf geboekt. Wij wilde heel graag spontane foto’s. Natuurlijk hebben we van te voren besproken welke foto’s echt niet mochten missen, maar dat we vooral, heel graag spontane foto’s wilde hebben, waardoor echt het moment en de gevoelens van die dag vast gelegd konden worden. Dit is zeer zeker gelukt, we hebben de foto’s die niet mogen missen op een bruiloft en ook zeer zeker veel foto’s die gewoon echt onze dag uitdrukken. Verder voelde ik mij erg op mijn gemak bij Wendy.  Ze is heel fijn en rustig in de omgang. Niet opdringerig en gaf genoeg ruimte tijdens het fotograferen.”

Kelly Scheren

Contact

Heb je vragen of wil je een dienst bij afnemen? Neem dan contact met mij op, zodat ik jou kan helpen.